OM OSS

Mur Direkte leverer murstein og marktegl av høy kvalitet., og kan i tillegg bistå med tilbehør, verktøy og veiledning. Vi representerer fire av de mest spennende teglverksprodusentene i verden og forhandler over 500 teglsteinstyper i de mest etterspurte fargene og formatene til hele Norge. 

TEGL – ET MATERIALE I VEKST

Tegl har fått en renessanse med de siste tiårs enorme produktutvikling hos teglprodusenter verden over, og utvalget av tegl har på få år gått fra å være svært begrenset til nærmest ubegrenset. Ved siden av produktets estetiske kvaliteter kan dessuten teglfasader holde i mer enn 150 år med minimalt vedlikehold. På denne måten representerer tegl som byggemateriale en bæredyktig løsning for mange generasjoner fremover i tid.

Ettersom Mur Direkte er et selvstendig og privateid selskap har vi håndplukket fem teglprodusenter gjennom nærmere tjue år med drift, som dekker de mest relevante markedssegmentene i Norge. All tegl i vårt sortiment er froststikker og godt egnet til bruk i det Norske klimaet.

KOMPETANSE OG VEILEDNING

Mur Direkte brenner for godt håndverk i samspill med nye og flotte teglprodukter, og vår målsetning er kort og godt at det neste murverket skal være det beste. Gjennom vår murmester og mangeårige arkitektrådgiver Simen Bøe tilbyr vi dessuten personlige service og rådgivning for alle prosjekter med fokus på høy faglig kvalitet. Enten det dreier seg om arkitektoniske, estetiske eller tekniske valg og løsniner har vi alltid ressurser til å bistå både via intern kompetanse eller nettverket av ressurser vi disponerer etter nærmere tjue år i bransjen.

Vi reiser på daglig basis til byggherrer, entreprenører og arkitekter, og kommer gjerne også innom deg! I tillegg tilbyr vi alle med interesse for våre produkter å besøke vårt nye showroom i Glads Vei 20 på Grefsen. Lokalene er åpent alle hverdager, med ferske prøver og prøvetavler fra våre leverandører. 

 

TRANSPORT OG LEVERING

Vi leverer tegl til hele Norge og har et stort nettverk av transpotører med kapasitet til å levere både store og små prosjekter.

Med en kompakt og effektiv selskapsstruktur basert på prosjektbasert produktimport fra våre leverandører sikrer vi dessuten at våre kunder får den beste prisen på alle prosjekter som leveres av oss.